Bagte rødspætteruller med friskost & tomatsauce

Bagte rødspætteruller med friskost & tomatsauce

2 personer

  • 250 g rødspættefilet
  • 50 g Buko Pikant
  • 1 spsk persille
  • 1 tsk citronsaft

.

Tomatsauce:

  • 1 løg
  • 4 stilke oregano, frisk
  • 4 stk soltørrede tomater
  • 1 dåse hakkede tomater,
  • 2 tsk rødvinseddike
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber, sort
  • 1 tsk olivenolie, ekstra jomfru

Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen. Læg rullerne i et ovnfast fad, dryp med lidt citronsaft og dæk fadet med folie. Damp rullerne i ovnen ved 200°C i ca. 15 minutter.

Svits løget i olivenolie, uden at det tager farve, til det er mørt. Tilsæt oregano, soltørrede tomater, hakkede tomater og rødvinseddike og lad saucen simre ca. 10 minutter, til saucen er jævn. Smag saucen til med lidt sukker, salt og peber.

Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta.