2 personer
- 250 g Ørredfilet eller laks
- 150 g bacon i tern
- 2 rødløg
- 500 g spinat, helbladet
- 3 spsk vand
- 1 dl. madlavningsfløde
- 125 g tomat
- 2 tsk dijon Sennep
- 1 tsk honning
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber, sort
- 1 tsk citronsaft
–
Svits bacon og rødløg i olien til løgene er bløde. Tilsæt spinat og vand – læg låg på og lad småsimre ca. 5 minutter til spinaten er tøet. Tilsæt fløde, salt, peber, sennep og sukker – lad småsimre til saucen tykner en smule. Smag til med citronsaft og evt. mere sukker, salt og peber. Vend tomaterne i til sidst.
Hæld spinaten i et smurt fad. Læg ørred eller laks over spinaten. Pensel evt. fisken og drys med salt og peber.
Sæt i ovnen ved 200 g i ca. 12 minutter.
Server med ovnkartofler