Rucolasalat med tomater, rødløg og granatæble

Billedresultat for salat Rucola tomater parmesan granatæble

4 pers.

  • 1 bakke rucola
  • 3 kviste bredbladet persille
  • 1 bakke sprøde mix salater
  • ca. 16 små kryddertomater
  • 1 rødløg
  • 1 granatæble – kerner
  • 20 cl rødvinseddike
  • 20 cl. olivenolie, ekstra jomfru
  • salt & peber
  • parmesan
  • 75 g ristede Græskarkerner

Skyl, pluk og hak persillen. Del tomaterne og krydder dem med lidt salt og peber på skærefladen, vend dem med persillen og lad dem trække 5-10 minutter

Skyl rucola og salat og tør dem grundigt. Rødløg snittes fint. Vend salater, snittede løg og granatæblekerner sammen med reven parmesan – krydr med salt og peber og hæld olie og eddike over. Vend forsigtigt tomater i og drys ristede græskarkerner over – server straks.