Grøn forårssalat med avokado, spinat & edamamebønner

3 port.

  • ½ pose frisk spinat (ca. 125 gram)
  • ½ bt. forårsløg
  • ½ bundt broccoli
  • 1½ dl. optøede bælgede edamamebønner
  • 1 mellemstor avokado
  • ca. 3/4 dl. saltede og ristede nødder
  • Dressing:
  • 3 spk. olivenolie
  • 1 spk. dijonsennep
  • 1 spk. honning
  • Havsalt og frisk kværnet peber

Start med at tø edamamebønner op i koldt vand. Skyl spinaten grundigt og lad den dryppe godt af. Skyl ligeledes de resterende grøntsager og ordn dem. Forårsløgene snittes fint, broccolien skæres i små buketter, avokadoen udstenes, skrællen fjernes og skæres i skiver. Når edamamebønnerne er tøet op, kan du gå i gang med at samle salaten. Ryst dressingen. Bland dressingen med alle grøntsagerne, på nær avokadoen.

Anret salaten på et fad, en større tallerken eller en skål. Bland avokadoen let i og top salaten med nødder.