Mexicansk grøntsagslasagne

4 pers.

  • 1 dl quinoa
  • 1 løg
  • 150 g champignon
  • Hvidløg
  • 3 gulerødder, revet fint
  • ca. 125 g spidskål
  • 1 squash
  • 1½ peberfrugt
  • 5 soltørrede tomater
  • 250 g frossen spinat
  • 1 ds. konc. tomat
  • 1 glas salsa medium
  • 75 g edamamebønner
  • 1 ds majs
  • salt, peber
  • 4-5 store tortilla wraps
  • 1 glas ostesauce (fra Rema)
  • 1-2 brik mornaysauce eller/+ Blomkålssauce m. muskat
  • Revet cheddar

Kog quinoa og lad den køle lidt.

Svits løg, hvidløg og champignon. Tilsæt og dernæst quinoa, gulerødder, spidskål, squash, peberfrugt og spinat. Tilsæt soltørrede tomater, konc. tomat, salsa og vand. Lad blandingen simre i 15 minutter. Varm til sidst edamame og majs i saucen.
Opvarm oste-/mornaysauce.

Smør en tærteform en anelse med lidt olie eller lignende. Lig en wrap i bunden og fordel af fyldet ovenpå og derefter oste-/morneysauce. Lav 3 lag. Afslut til sidst med revet ost.

Stil lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 200º .

Tip: Brug forskellige rester fra lav-selv-tortillas