Kyllingeburger med paneret kylling

2 pers.

  • 200 – 300 g kyllingebryst
  • 40 g revet parmesan ost
  • 40 g rasp

Kyllingen skæres i brede strimler. Bland revet parmesan og rasp og vend kyllingestrimlerne i.

Steg på panden i rigeligt olie/smør.

Ideer til burgere:

  • Brioche-boller
  • Rucola
  • Squash – i tynde, aflange skiver. Vend med olie og urtesalt, og lad trække nogle minutter.
  • Tomat
  • Agurkesalat
  • Syltede rødløg
  • Dressing – Hellman’s , CF eller skyr, røget paprika og sød chilisauce

Eller:

  • Hjemmelavede Chili-burgerboller
  • Spinat
  • Guacamole
  • Tomat
  • Varm Ostedip (fra glas)
  • Syltede rødløg
  • Dressing – Hellman’s , CF eller skyr, røget paprika og sød chilisauce