Salat med bagte gulerødder, blomkål og syltede rødløg

2 pers.

  • 1/2 kg gulerødder
  • 1/4 blomkål
  • 1/4 dl olivenolie
  • Salt og peber
  • 100 gr spinat
  • 1/2 dl syltede rødløg
  • Parmesan-flager
  • 1 fed hvidløg
  • ½ citron (skal være øko)
  • 2-3 spsk olivenolie

Skær gulerødderne i skrå skiver og blomkålsbuketter i skiver. Vend dem med lidt af olien, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn på 175° i ca. 30 minutter eller til de er møre.

Pres hvidløget og pisk det sammen med de resterende ingredienserne sammen til dressingen.

Læg spinat i en skål eller et fad. Vend forsigtigt med gulerødder og blomkål. Hæld dressingen udover. Pynt med de syltede rødløg og parmesan.