2 pers.
- 2 stk løg
- 1 stk squash
- 3 stk tomater eller 8 cherrytomater
- 150 gram champignon
- 1 tsk. frisk eller tørret timian
- 1 tsk Italiensk krydderi
- 100 gram bacon i skiver
- 300 gram hakket kyllingekød
- 70 gram tomatpuré
- 3 spsk sød chili-sauce
- 150 gram fuldkornsspaghetti
- 4 dl. vand
- Salt/peber
Hak løget. Skyl squashen og riv den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl timianen og stil det hele til side.
Skær baconen i mindre stykker og svits dem sammen med kyllingekødet i en stor gryde. Krydr med salt og peber. Når kødet har taget lidt farve, tilsætter du alle øvrige ingredienser og bringer hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så kødet ikke sætter sig fast.
Lad spaghettien stikke op ad gryden i begyndelsen, indtil den bliver så blød, at den kan trykkes ned i gryden. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig. Smag til med salt og peber