One pot pasta med hakket kylling og bacon

2 pers.

  • 2 stk løg
  • 1 stk squash
  • 3 stk tomater eller 8 cherrytomater
  • 150 gram champignon
  • 1 tsk. frisk eller tørret timian
  • 1 tsk Italiensk krydderi
  • 100 gram bacon i skiver
  • 300 gram hakket kyllingekød
  • 70 gram tomatpuré
  • 3 spsk sød chili-sauce
  • 150 gram fuldkornsspaghetti
  • 4 dl. vand
  • Salt/peber

Hak løget. Skyl squashen og riv den groft. Skyl tomaterne og skær dem i tern. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Skyl timianen og stil det hele til side.

Skær baconen i mindre stykker og svits dem sammen med kyllingekødet i en stor gryde. Krydr med salt og peber. Når kødet har taget lidt farve, tilsætter du alle øvrige ingredienser og bringer hele molevitten i kog. Husk at røre forsigtigt i bunden, så kødet ikke sætter sig fast.

Lad spaghettien stikke op ad gryden i begyndelsen, indtil den bliver så blød, at den kan trykkes ned i gryden. Læg låg på, skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i ca. 15 minutter, til pastaen er færdig. Smag til med salt og peber