2 pers.
- 150 g fuldkornsspaghetti
- 1 stort bundt forårsløg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 200 gram små tomater
- 1 dl fløde
- 1 dl blomkålssauce eller fløde
- 1 lille potte frisk basilikum
- 1 lille bundt persille
- Salt og peber
- Lidt citronsaft
Kog spaghettien i letsaltet vand.
Forårsløg snittes i tynde skiver på cirka en centimeter, og hvidløgsfed skæres i skiver. Peberfrugten skæres i tynde skiver og de små tomater halveres.
Varm en pande op ved middel varme og tilsæt en god sjat olie. Steg nu forårsløg og hvidløg uden det tager farve. Cirka 2-3 minutter. Kom så peberfrugt og tomater ved og lad det svitse yderligere et par minutter.
Tilsæt fløden og blomkålscreme. Kom basilikumsblade og finthakket persille ved og vend det rundt. Smag den cremede sovs til med salt, peber og en smule citronsaft.
Vend pastaen i saucen.