3-4 pers.
- 500 g hakket oksekød
- 2 løg
- 150 g champignon
- 3 gulerødder, revet fint
- ca. 100 g spidskål
- 1 peberfrugt
- 8 kugler (115 g) frossen spinat
- 1 lille ds. konc. tomat
- 1½ dl vand
- 1 glas salsa medium
- 1 ds majs
- salt, peber
- 4 store tortilla wraps
- 1 glas ostesauce (fra Rema)
- 1 brik mornaysauce eller/+ Blomkålssauce m. muskat
- Revet cheddar
Svits løg og brun kødet. Tilsæt champignon og dernæst gulerødder, spidskål, peberfrugt og spinat. Tilsæt konc. tomat, salsa og vand. Lad blandingen simre i 15 minutter. Varm til sidst majsene i saucen.
Opvarm oste-/mornaysauce.
Smør en tærteform en anelse med lidt olie eller lignende. Lig en wrap i bunden og fordel af fyldet ovenpå og derefter oste-/morneysauce. Lav 3 lag. Afslut til sidst med revet ost.
Stil lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 200º .
Tip: Brug f.eks. forskellige rester fra lav-selv-tortillas